Oprah ve Lady Gaga, Kamala Harris'in son rallisindeki neşeyi geri getirdi

AMate

Global Mod
Global Mod
PHILADELPHIA — Başkan Yardımcısı Kamala Harris, kampanyanın son mitingini Başkan Biden'ın ayrılmasından 106 gün sonra Pazartesi gecesi, yoğun bir şöhret dozuyla gerçekleştirdi ve kampanyadaki ilk haftalarını karakterize eden neşeyi geri getirmeye çalıştı.

Philadelphia Sanat Müzesi'nin dışındaki Philadelphia mitinginde, Rocky Balboa'nın “Rocky” film serisinde koştuğu merdivenlerde, gürültülü kalabalığa oy vermek için bir plan yapmaları için yalvardı.

“Bir gün daha, hayatımızın en önemli seçiminde sadece bir gün daha” dedi. “Ve ivme bizim tarafımızda.”

Miting, aynı zamanda Amerikan demokrasisinin de doğduğu en önemli eyaletteki en büyük şehre ünlülerin ateş gücünü getiren bir güç gösterisi olarak tasarlandı. Albümde Fat Joe, Lady Gaga, Ricky Martin, the Roots, will.i.am ve Oprah Winfrey yer aldı.

Etkinlik, Las Vegas ve Phoenix de dahil olmak üzere birçok şehirde dört saatten fazla süren eş zamanlı yayının bir parçasıydı. Minnesota Valisi Tim Walz Milwaukee'de kalabalığa seslendi. Sugarland Raleigh'de sahne aldı. Michigan Valisi Gretchen Whitmer, Jon Bon Jovi'nin de sahne aldığı Detroit'ten konuştu.

“Kime oy verdiğinizi bilmiyor musunuz?” dedi Fat Joe, eski Başkan Trump'ı geçen haftaki mitinginde Porto Rikolulara hakaret eden bir komedyene sahip olduğu için eleştiren Philadelphia konuşmasında Porto Rikolu arkadaşı Ricky Martin'in bir müzikal parçasını tanıtan Fat Joe. “Bu noktada benimle dalga geçiyor olmalısın.”

Lady Gaga, “God Bless America” şarkısının duygulu bir versiyonunu seslendirdi ve kadınları güçlendirmekten, kalabalığı coşturmaktan bahsetti. Winfrey ilk kez oy kullanan 10 seçmeni sahneye çıkardı ve birçoğuna neden oy verdiklerini sordu.

Winfrey, “Nefretin iyileşmesi için oy veriyoruz” dedi.

Hava kutlama niteliğindeydi ama Demokratlar gergin. Anketler, yedi savaş alanı eyaletinin en büyüğü olan Pensilvanya ile neredeyse eşit bir yarış olduğunu gösteriyor.

Kampanya boyunca feminist bir grup için gençlerin seçmen katılımı üzerinde çalışan 22 yaşındaki Sara Grimaldi, “Herkes biraz gergin, bu da anlaşılabilir bir durum” dedi.

Son dakika yardımında bulunmak ve Lady Gaga'yla ilgili kaygının bir kısmını gidermek için geldiğini söyledi. “Stresli olduğunuzda çığlık atmak yardımcı olur.”

Demokratlar, iki yıldır hazırlık aşamasında olan saha oyununun Harris'i zirveye taşıyacağını umuyor. Kampanya, Harris'in üç ay önce Biden'dan bileti devralmasından bu yana eyalette yaklaşık 110.000 gönüllünün çalıştığını ve 5 milyon kapıyı çalma yolunda ilerlediğini söyledi.

43 yaşındaki emlak geliştiricisi Tal Tigay, 12 yaşındaki kızı Nina ve yine 12 yaşındaki arkadaşları Ella ile birlikte geldi. Tigay, Nina'yı sekiz yıl önce ilk kadın kadını görmek için Hillary Clinton mitingine götürmüştü. cumhurbaşkanı adayı.

Tigay, “Maalesef bunu kazanamadık ama kızımın şu anda burada olması önemliydi” dedi.

Washington'daki George Washington Üniversitesi'nde birinci sınıf öğrencisi olan Violet Perloff, ilk kez oylamayı kutlayabilmek için sınavı yeniden planladı ve eve trenle geldi. Yurt odasına yaptığı mücevherlerle süslü “Harris” tabelasını getirdi.

“Desteğimi gösterme fırsatım oldu” dedi. “Ben de bunu yapmak istiyorum dedim. Dışarı çıkıp haklarımı önemsediğimi ve bu ülkenin geleceğini önemsediğimi göstermek istiyorum.”