Üçlü Doge ajanları olarak poz vermek, maga şapkaları giymek, hassas bilgiler talep etmek

AMate

Global Mod
Global Mod
Yetkililer, federal yetkililer Cuma öğleden sonra reddedilmeden ve kaçmadan önce San Francisco Belediye Binası'ndan hassas bilgileri ele geçirmeye çalıştıkça tanımlanamayan üç erkeğin poz verdiklerine inanıyorlar.

San Francisco Şerif Departmanı'na göre, öğlen saatlerde, devlet verimliliği veya doge, gömlek ve maga şapkaları giyen Belediye Binası'na yaklaştı.

Şerif departmanı, erkekler yerel çalışanların “savurgan hükümet harcamaları ve sahtekarlık iddiasıyla” bağlı dijital bilgileri devirmesini talep eden birkaç ofise girdiler.

Belediye Binası işçileri taleplerini reddetti ve Şerif Departmanını aradı.

Milletvekilleri dakikalar içinde cevap verirken, erkekler binadan kaçtı.

Şerif iletişim direktörü Tara Moriarty, “Onların doge temsilcisi olduklarına inanmıyoruz” dedi. “Şerifler çağrılır çağrılmaz binadan çıktılar. Jiglerinin bittiğini biliyorlardı. ”

Şerif departmanı, soruşturmasının bir parçası olarak gözetim görüntülerini gözden geçirdiğini söyledi.

Tech Titan Elon Musk liderliğindeki gerçek Doge çalışanları, Hazine Departmanı kayıtları aracılığıyla banka hesabı bilgileri ve sosyal güvenlik numaraları da dahil olmak üzere özel verilere erişmeye çalıştığı iddia ediliyor.

Bir federal yargıç Musk ekibinin geçen hafta bunu yapmasını engelledi ve hakim Cuma günü emri uzattı.

Musk'ın Doge Grubu, Trump yönetimi tarafından savurgan hükümet harcamalarını ortadan kaldırmak için görevlendirildi.

Musk ayrıca bu haftanın başlarında eğitim departmanından öğrenci kredisine ve finansal yardım bilgilerine erişmekten geçici olarak engellendi.