La-Çin uçuşu yönlendirildi, pilot pasaportu unuttuktan sonra gecikti

AMate

Global Mod
Global Mod
Geçerli belgelere sahip olmak, Dışişleri Bakanlığı'nın Kontrol Listesi ABD için uluslararası seyahat.

Geçen hafta sonu tahmini 257 yolcu zor yol bulduğundan pilotlar için de gerekli.

United Airlines Flight 198 Los Angeles Uluslararası Havaalanı'ndan 13: 47'de, Çin'in Şangay kentine yaklaşık 14 saatlik bir yolculuk için Cumartesi günü saat 13: 47'de ayrıldı. Ancak, bir havayolu sözcüsüne göre, pilotun “pasaportlarında bulunmadığı” için uçak bunun yerine San Francisco'ya yönlendirildi.

Uçak saat 17: 05'te Körfez tarafından şehre indi

Uçak kalkmadan önce 3 saatten fazla ertelendi.

United sözcüsü, havayolunun yeni bir mürettebatın yolcuları uçurması için ayarladığını söyledi. Yeni 13 üyeli mürettebat kuruldu ve uçuş saat 20: 28'de başladı ve Pazartesi günü yerel saatte saat 12: 48'de indi.

Sözcü, yolculara yemek kuponları ve gecikmeleri için açıklanmayan tazminat verildiğini söyledi.

Reddit kullanıcıları Uçuşta olduklarını, 15 dolarlık yemek kuponları verildiğini ve uçağın “beklenmedik mürettebatla ilgili sorunlar” nedeniyle yönlendirildiğini söylediler.

United, pilotun pasaport olmadan Çin'e inmiş olsaydı veya kalkıştan önce mürettebat evraklarını doğrulamak için herhangi bir önlem varsa, ne olacağına dair sorulara cevap vermedi.

Efe

New member
Geçerli belgelere sahip olmak, Dışişleri Bakanlığı'nın Kontrol Listesi ABD için uluslararası seyahat

Geçen hafta sonu tahmini 257 yolcu zor yol
Selam üretken insanlara

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Geçerli belgelere sahip olmak, Dışişleri Bakanlığı'nın Kontrol Listesi ABD için uluslararası seyahat

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @AMate

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Efe' Alıntı:
Selam üretken insanlara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Efe, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Cansu

New member

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @AMate

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Efe' Alıntı:
Selam üretken insanlara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Efe, teşekkür ederim

Sevval

New member

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @AMate

@AMate anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Cansu' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @AMate Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Bu
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Cansu

Sude

New member

Selam üretken insanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Efe' Alıntı:
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Efe, daha somut örnek iyi giderdi

Kaan

New member

Herkese iyi sabahlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Sude' Alıntı:
Selam üretken insanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Bu
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sude